Skip naar hoofdinhoud

Verzending & retourneren

Verzending

Bestelling geplaatst in Nederland hebben 1-3 werkdagen (weekend en feestdagen niet inbegrepen) nodig om verwerkt te worden. Tijdens promoties en feestdagen kan dit langer duren.

Bestellingen die geplaatst zijn kunnen niet gewijzigd dan wel geannuleerd worden. 

Als je de producten hebt ontvangen, dan mogen deze niet geretourneerd worden daar het hygiëne producten betreft. Een uitzondering hierop zijn onze lashes. Mits zij ongebruikt zijn en in een ongeopende verpakking met de seal nog intact kunnen deze geretourneerd worden. Voor meer informatie over ons retourbeleid kun je onze Retourbeleid pagina bezoeken.

Klanten zijn verantwoordelijk voor het invullen van correcte gegevens voor factuur- en bezorgadres. 

Internationale bestellingen

Internationale bestellingen hebben 2-5 werkdagen (weekend en feestdagen niet inbegrepen) nodig om verwerkt te worden.

Alle internationale bestellingen worden door PostNL verzonden en bezorgd door de bezorgservice van het land van bestemming. Queen Tarzi is niet verantwoordelijk voor vertraging opgelopen door weeromstandigheden, misbruik door bezorgservice, adressen waar niet bezorgd kan worden of incorrecte contact gegevens voor verzendingen. Als je verdenkt dat je pakket zoek of beschadigd is, neem contact op met support@queentarzi.com binnen 15 dagen na laatst gescande datum.

Retourbeleid

 

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht dit niet het geval zijn, dan heb je 14 dagen na bezorgdatum de tijd om je product(en) te retourneren. Dit geldt alleen voor de lashes, daar onze cosmetica items hygiëne producten betreft. De lashes dienen in een ongeopende verpakking, met de seal nog intact geretourneerd te worden.

We verlenen alleen restitutie als je retour aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Bestelling moet geplaatst zijn op www.queentarzi.com 
  • Producten moeten ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking zijn
  • Producten die geretourneerd worden moeten het juiste ordernummer bevatten
  • Er mogen geen gebruikerssporen zitten op het product
  • Giftsets en bundels moeten in hun geheel geretourneerd worden in de originele, ongeopende verpakking

 

Stap 1: Retourzendingen moeten aangemeld worden via email: support@queentarzi.com. Zet in onderwerpsveld “Retourmelding [ordernummer]” neer. Houdt er rekening mee dat het 1-3 werkdagen kan duren (met feestdagen kan dit langer zijn) voordat jouw retour is goedgekeurd. Als jouw retourzending is geaccepteerd, ontvang je via de mail instructies. De retourkosten komen altijd voor rekening van de klant.

Stuur je retour naar het volgende adres:

Pesetaweg 97
2153 PJ
Nieuw-Vennep

Queen Tarzi behoudt het recht om retourzendingen te weigeren (ook na ontvangst). In dit geval zul je een email met uitleg van de weigering ontvangen.