Wat zijn nep wimpers?

Wat zijn nep wimpers?

Wat zijn nep wimpers

nepwimpers zijn kunstmatige wimpers die worden gebruikt om de natuurlijke wimpers te verlengen, te verdikken en/of te krullen. Ze worden vaak gebruikt om de ogen op te laten vallen en een dramatische uitstraling te creëren.
Er zijn verschillende soorten nepwimpers beschikbaar, waaronder stripwimpers en individuele wimpers. Stripwimpers worden in één stuk geleverd en worden aangebracht over de hele wimperlijn, terwijl individuele wimpers afzonderlijk worden aangebracht om een meer natuurlijk ogende wimper te creëren.
Nepwimpers zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder synthetische vezels, menselijk haar en nertshaar. Queen Tarzi wimpers zijn gemaakt van synthetische haartjes en onze wimpers worden niet getest op dieren.

Het aanbrengen van nepwimpers kan enige oefening vergen, maar er zijn verschillende instructievideo's en tutorials beschikbaar op onze website om te helpen bij het aanbrengen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de lijm die wordt gebruikt om de wimpers aan te brengen, veilig is voor gebruik in de buurt van de ogen. De Queen Tarzi is uitgebreid getest en is veilig. Fijne van onze lijm is dat je niet lang hoeft te wachten voor je het kan plakken. Als het eenmaal plakt is, zal het niet verschuiven of loslaten.

Als je nepwimpers draagt, moet je ze goed onderhouden om te voorkomen dat ze beschadigd raken of vies worden. Het verwijderen van nepwimpers moet zorgvuldig worden gedaan om te voorkomen dat de natuurlijke wimpers beschadigd raken. Met de Queen Tarzi lijm kan dit heel veilig.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.