Hoe plak je wimpers?

Hoe plak je wimpers?

Als je graag volle en lange wimpers wilt, dan is het plakken van wimpers een goede optie. Met behulp van nepwimpers van Queen Tarzi en wimperlijm kun je in korte tijd een prachtige oogopslag creëren. In deze blog lees je alles wat je moet weten over het plakken van wimpers, zodat jij binnenkort met een mooie set wimpers de deur uit kan gaan!

Stap 1: Kies de juiste wimpers

Voordat je begint met het plakken van wimpers, is het belangrijk om de juiste set nepwimpers te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten wimpers verkrijgbaar, van subtiele tot zeer opvallende varianten. Bedenk vooraf goed welke look je wilt creëren en kies op basis daarvan de juiste wimpers.

Stap 2: Bereid je wimpers voor

Voordat je begint met het aanbrengen van de nepwimpers, is het belangrijk om je eigen wimpers goed voor te bereiden. Maak je wimpers goed schoon en gebruik eventueel een wimperkruller om ze omhoog te krullen. Op deze manier zorg je ervoor dat de nepwimpers mooi aansluiten op je eigen wimpers.

Stap 3: Breng de wimperlijm aan

Breng vervolgens een dun laagje wimperlijm aan op de rand van de nepwimpers. Zorg ervoor dat je niet te veel lijm gebruikt, anders wordt het lastig om de wimpers goed aan te brengen. Laat de lijm vervolgens 10 seconden drogen, zodat deze iets plakkerig wordt.

Stap 4: Plaats de wimpers

Nu is het tijd om de nepwimpers aan te brengen. Plaats de nepwimpers voorzichtig op je eigen wimpers, zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn aan. Druk de wimpers vervolgens voorzichtig aan met behulp van een Queen Tarzi pincet of je vingers. Zorg ervoor dat de wimpers goed vastzitten en niet loslaten.

Stap 5: Werk de wimpers af

Als de wimpers eenmaal goed vastzitten, kun je ze nog wat extra accentueren. Gebruik bijvoorbeeld een mascara om de wimpers mooi in model te brengen en extra volume te geven. Je kunt er ook voor kiezen om de wimpers nog wat bij te knippen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw ogen.

Stap 6: Verwijderen van de wimpers

Als je de nepwimpers aan het einde van de dag wilt verwijderen, doe dit dan voorzichtig om te voorkomen dat je je eigen wimpers beschadigt. Omdat de Queen Tarzi lijm speciaal is ontwikkeld voor onze wimpers, is het verwijderen net zo makkelijk als het aanbrengen. Je tret aan de buiten van de wimpers en verwijdert zo voorzichtig de wimpers. De lijm resten kan je gemakkelijk verwijderen omdat de lijm op basis van latex is. Bewaar de wimpers in de meegeleverde wimper doosje, zo kan je de wimpers minimaal 20 keer hergebruiken.

Conclusie

Het plakken van wimpers is een eenvoudige manier om een prachtige oogopslag te creëren.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.