Skip naar hoofdinhoud

Hoe breng je de mooiste eyeliner aan?

Hoe breng je de mooiste eyeliner aan?

Het aanbrengen van eyeliner kan wat oefening vergen, maar met de juiste techniek kan je mooie lijnen langs de wimperrand maken voor een mooie en verfijnde look. Hier is een stapsgewijze handleiding om je te helpen bij het aanbrengen van Queen Tarzi Royal Liner.

Stap 1: Kies de juiste oogliner. Er zijn verschillende soorten oogliners verkrijgbaar, zoals vloeibare, gel- en potloodliners. Kies degene die het beste bij jouw vaardigheden en voorkeuren past. Wij hebben de Royal liner en de oogpotloden in onze assortiment. Beide zijn waterproof.

Stap 2: Begin met een schone, droge en olievrije ooglid. Gebruik indien nodig oogschaduwprimer om het ooglid glad en olievrij te houden.

Stap 3: Trek met de vrije hand het ooglid zachtjes omhoog, zodat je een gladde en strakke basis hebt om de liner aan te brengen.

Stap 4: Begin vanaf het midden van het ooglid en werk naar buiten toe, langs de wimperrand. Maak kleine, korte streepjes en verbind deze vervolgens om een ​​continue lijn te maken. Je kunt ook beginnen bij de binnenhoek van het oog en werken naar het midden toe.

Stap 5: Om een ​​winged eyeliner-look te creëren, maak je een kleine schets van de wing met de liner. Begin op het uiteinde van de wimperrand en teken een lijn omhoog richting de wenkbrauw. Maak vervolgens een schuine lijn naar beneden om een ​​driehoek te maken en vul deze in met de liner.

Stap 6: Zorg ervoor dat de lijn langs de wimperrand gelijkmatig en netjes is. Als je fouten maakt, kun je deze corrigeren met een wattenstaafje gedoopt in make-up remover.

Stap 7: Laat de liner drogen en breng daarna eventueel de Queen Tarzi Royal mascara aan.

Met deze stappen kan je een mooie oogliner aanbrengen. Vergeet niet om te oefenen en te experimenteren om de perfecte look voor jou te vinden.

Verder lezen

Ontdek de magie van onze Gentle Cleansing Balm: je nieuwe favoriete make-up remover!

Ontdek de magie van onze Gentle Cleansing Balm: je nieuwe favoriete make-up remover!

Waar staat vegan make up voor?

Waar staat vegan make up voor?

Reacties

Wees de eerste om te reageren.
Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.