make up trends in 2023

make up trends in 2023

Make-up trends zijn voortdurend in beweging en elk jaar zijn er nieuwe trends die de aandacht trekken van make-up liefhebbers over de hele wereld. Voor het jaar 2023 zijn er een aantal opwindende make-up trends die we kunnen verwachten. Hieronder zullen we enkele van de belangrijkste trends bespreken die je niet mag missen.

  1. Glitter, glans en metallics

In 2023 kunnen we een overvloed aan glitters, glans en metallics verwachten. Deze trend zal zich uiten in lippenstiften, oogschaduw en nagellakken. Het toevoegen van glitters en metallics aan je make-up look geeft een extra dimensie en zorgt voor een opvallende uitstraling.

  1. Zachte pasteltinten

Zachte pasteltinten zoals perzik, roze en lavendel zullen in 2023 populair zijn. Deze kleuren zijn ideaal voor het creëren van een zachte en romantische look. Zachte pasteltinten kunnen worden gecombineerd met natuurlijke make-up voor een subtiele uitstraling, of met een dramatische eyeliner voor een meer gedurfde look.

  1. Statement wenkbrauwen

Wenkbrauwen zullen in 2023 nog steeds een belangrijk onderdeel zijn van elke make-up look. Statement wenkbrauwen zullen in het bijzonder populair zijn, met dikker en voller uitziende wenkbrauwen. Door wenkbrauwen meer te benadrukken, krijgt het gezicht een krachtige uitstraling. Queen Tarzi heeft recent een prachtige collectie uitgebracht.

  1. Gezonde gloed

Een gezonde gloed zal in 2023 een belangrijke make-up trend zijn. Het gebruik van producten zoals highlighters en bronzer kan helpen om een natuurlijke en gezonde gloed te creëren. Door te experimenteren met verschillende tinten en texturen, kun je een mooie glans aanbrengen op de delen van het gezicht waar je de nadruk op wilt leggen.

Conclusie

Make-up trends voor 2023 laten een breed scala aan creatieve en innovatieve looks zien, van glinsterende en metallic tinten tot zachte pasteltinten en statement wenkbrauwen. Door deze trends toe te passen in jouw dagelijkse make-up routine, kan je een unieke en persoonlijke look creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.