Gebruiken van een wenkbrauw potlood en gel

Gebruiken van een wenkbrauw potlood en gel

Wenkbrauwen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de make-upwereld. Een goed gevormde en gedefinieerde wenkbrauw kan het gezicht meer karakter geven en de ogen meer laten spreken. Wenkbrauwproducten zijn daarom essentieel geworden in onze make-uproutine. Hieronder delen we de nieuwste trends op het gebied van wenkbrauwproducten en een how-to met een wenkbrauwpotlood en onze gel.

  1. Wenkbrauwpotlood

Het gebruik van een wenkbrauwpotlood is nog steeds erg populair en veelzijdig. Het kan helpen bij het vullen van lege plekjes in de wenkbrauw en het definiëren van de wenkbrauwvorm. Het is belangrijk om een potlood te kiezen in een kleur die overeenkomt met je natuurlijke haarkleur. De Queen Tarzi Royal brow collectie is ideaal voor het creeren van de fijne lijntjes, door de ultra dunne potlood die stevig is kan je hele mooie dunne natuurlijke haartjes tekenen. De potlood is maar 1.7mm dik.

  1. Wenkbrauwgel

Wenkbrauwgel is ideaal voor het vastzetten van de wenkbrauwhaartjes en het creëren van een natuurlijke look. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan helpen bij het invullen van lege plekjes in de wenkbrauw. Wenkbrauwgel kan worden gebruikt na het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood voor een extra langdurig effect. De Queen Tarzi Roya Brow gel is ideaal omdat hij geen witte vlekjes geeft, zorgt voor minimaal 12 uur stevigheid van de haartjes en bestaat 98 uit natuurlijke ingredienten. De Royal Brow gel is transparant en geeft niet af.

How-to met een wenkbrauwpotlood en -gel

Stap 1: Kam de wenkbrauwhaartjes naar boven met een spoolie-borsteltje.

Stap 2: Begin bij de onderkant van de wenkbrauw en teken kleine haartjes met het wenkbrauwpotlood. Gebruik kleine, lichte bewegingen om de wenkbrauw na te tekenen. Gebruik een kleur die overeenkomt met je natuurlijke haarkleur.

Stap 3: Werk van de binnenkant van de wenkbrauw naar buiten en vul lege plekjes op. Blijf kleine haartjes tekenen om een natuurlijke look te creëren.

Stap 4: Breng wenkbrauwgel aan om de haartjes op hun plaats te houden en een natuurlijke look te creëren. Kam de wenkbrauwen door met het spoolie-borsteltje om de haartjes te verzachten en de wenkbrauwen er natuurlijker uit te laten zien.

Conclusie

Wenkbrauwproducten blijven evolueren en er zijn tal van opties om uit te kiezen. Een wenkbrauwpotlood en -gel kunnen samen worden gebruikt voor een perfecte wenkbrauwlook. Het is belangrijk om kleine, lichte bewegingen te gebruiken bij het aanbrengen van het potlood en om de juiste kleur te kiezen. Wenkbrauwgel kan helpen bij het vastzetten van de wenkbrauwhaartjes voor een natuurlijke en langdurige look.

 

 

 

 

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.