Frequently Asked Questions

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via: support@queentarzi.com

Producten

Absoluut, daar zijn ze ook voor gemaakt. Door de speciaal ontwikkelde, stevige maar dunne band, kunnen de wimpers opnieuw gebruikt worden. Als je zorgvuldig met je wimpers omgaat en je na gebruik de gedroogde lijm verwijdert van de wimperband, dan kun je de wimpers idealiter 20 keer gebruiken.

Vanwege de natuurlijke samenstelling van onze materialen kan er een kleine variatie in kleur en vorm zijn van de afbeeldingen op de website.

Helaas zit er latex in onze wimperlijm. Wij adviseren om deze niet te gebruiken met een latexallergie. 

Veel klanten hebben geen idee waar het woordje mink voor staat. Om te beginnen is mink het engelse woord voor ‘nerts'. Nerts is een diersoort. Wij van Queen Tarzi zijn geen voorstander van dierenleed en verkopen dan ook geen echte mink wimpers.

Leveranciers konden ons niet overtuigen dat er geen dierenleed aan te pas komt. Verhalen dat dieren geborsteld worden en op deze manier de haartjes verkregen worden, daar geloven wij niet in. Daarom zijn al onze wimpers gemaakt van synthetische zijde. Het woordje ‘faux’ verwijst hier ook naar. Het is een soort namaak bont. De kwaliteit is hetzelfde, uit ervaring weten wij dat echte mink haartjes wat dikker zijn en bij faux mink, oftewel zijde, de wimpers iets dunnere haartjes hebben. Je kunt de haartjes vergelijken met je eigen wimpers. Het is net zo zacht van structuur.

Onze lashes zijn gemaakt van een zijdezachte polyvezel waardoor het dragen van de lashes comfortabel is.

Het plakken van de wimpers gaat zeer gemakkelijk door de soepele band. De lijm van Queen Tarzi die je er bij kan bestellen is ideaal en je hoeft niet lang te wachten voordat je ze kan plakken. Het is beschikbaar in een witte- en zwarte variant, de witte variant droogt transparant op. Met de handige lash applicator heb je, je wimpers nog makkelijker geplakt. De band is zo gemaakt dat het makkelijk op je ooglid valt. Doe en druppeltje lijm op je hand en vanuit daar doe je met een achterkant van een pincet de lijm aanbrengen op de band. Nooit de lijm rechtstreeks vanuit de tube aanbrengen op de band, want dan ga je knoeien en maken de haartjes onnodig vies.

Geen enkel oog is hetzelfde dus raden we zeker aan dat je voor gebruik van de wimpers deze op maat knipt voor jouw oogvorm. Knippen moet je altijd vanuit de buitenzijde doen. Knippen in de lengte raden wij ABSOLUUT af. Elke wimper style heeft een bepaalde uitstraling door de haartjes korter te knippen gaat het model verloren, dit is natuurlijk erg zonde aangezien je de wimpers vaak kan hergebruiken.

Dat kan, maar het is geen must voor een goede hechting van onze lashes. De lashes hebben een krul en na elke keer reinigen zal de krul minder worden. Wil je toch graag mascara gebruiken voordat je de lashes gebruikt? Breng dan maximaal 1 laag aan en laat deze laag vervolgens eerst goed drogen voordat je onze wimpers aanbrengt.

Was de lashes nooit onder de kraan of leg het niet in een bakje met water. Je lashes worden wel schoon maar je verkort op deze manier de levensduur. Bovendien gaat de mooie krul weg. Wij adviseren om een wattenstaafje te deppen in alcohol (verkrijgbaar bij de drogist) en daarmee de lashes voorzichtig schoon te maken. Leg ze vervolgens altijd weer terug in het doosje waar ze drogen, op deze manier behoud je krul en vorm.

De lijm is speciaal ontwikkeld voor de onze lashes. Het mooie van de lashes is dat je ze vaker kan gebruiken, daarom kan je de lijm heel makkelijk verwijderen. Je kan een wattenstaafje nat maken met alcohol en dan over de rand gaan voorzichtig, je weekt op deze manier los. Ook kan je, indien je dit voorzichtig doet de haartjes tussen wijs en duim vasthouden en dan de lijm met je andere hand voorzichtig los trekken. Omdat het op latex basis is, is het heel makkelijk te verwijderen.

Nee als je de wimpers juist plakt, dus op de wimper rand zoals het hoort, en door gebruik te maken van veilige lijm zoals die van Queen Tarzi, zullen je eigen wimpers niet beschadigen.

QueenTarzi

Onze producten zijn allemaal vegan, cruelty-free, 100% dierproefvrij en PETA-gecertificeerd. Queen Tarzi heeft zich ertoe verbonden ervoor te zorgen dat alle producten niet aan dierproeven zijn en zullen worden onderworpen, ongeacht waar het product wordt verkocht. We love all animals <3 

Queen Tarzi producten worden voornamelijk in Europa en Azië gemaakt en we waarderen onze partners enorm. Onze fabrikanten worden gehouden aan de hoogste normen van zowel ethiek als kwaliteit en worden onderworpen aan een streng inspectie- en auditproces voordat ze als onze partner kunnen werken. Onze leveranciers volgen alle voorschriften en houden zich aan alle lokale wetten van elk land waar we momenteel zaken doen.

Er zijn twee manieren! Volg ons eerst op Instagram om alle primeurs te krijgen over onze nieuwste promoties en weggeefacties. Ten tweede, meld je aan voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven. Jij bent als eerste op de hoogte van alles!

De naam Queen Tarzi is afgeleid van de Afghaanse Koningin Soraya Tarzi, die in de negentiende eeuw werd geboren. Als enige vrouw van Koning Amanullah regeerde ze drie jaar over Afghanistan. De machtige vrouw stond voor empowerment en educatie van en voor vrouwen. 

Nooit meer heeft het Aziatische land een vrouwelijke leider gezien die zo getalenteerd en vooruitstrevend is als deze koningin. De Afghaanse koningin zette zich in het begin van de twintigste eeuw in voor vrouwenrechten en onderwijs voor vrouwen.

Je kunt met ons contact opnemen via social media of support@queentarzi.com. Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube voor de laatste tips, tutorials en nieuws over onze lanceringen!

Retourneren

Al onze producten zijn hygiëne producten en kunnen dan ook niet geruild worden. Is het product nog ongeopend? Neem dan contact op met support@queentarzi.com

Verzending

Oh no! Onze oprechte excuses voor het beschadigd ontvangen van je pakket! Om ervoor te zorgen dat we dit kunnen corrigeren, kun je een aantal afbeeldingen van het beschadigde/defecte product mailen naar support@queentarzi.com

De verzending van je bestelling duurt gewoonlijk twee tot drie werkdagen. Maar het komt wel eens voor dat er een vertraging is bij PostNL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Heb je onze producten echt op een specifieke dag nodig, bestel ze dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen!