Skip naar hoofdinhoud

The Gentle Cleansing Balm

Queen Tarzi lanceert met trots: The Gentle Cleansing Balm 

 

Korean Skincare

Deze balsem is gemaakt in Korea, die bekend staan om hun fantastische formuleringen en krachtige ingrediënten. Hierdoor is deze balsem niet alleen ontzettend effectief in het verwijderen van make-up, maar ook extreem verzorgend, en zacht voor de huid. Zelfs geschikt voor de meest hardnekkige, waterproof make-up en mascara. Dit is daarom de perfecte eerste stap in je twee-stappen reinigingsroutine, waar je volgens de Koreaanse methode altijd eerst start met een reiniger op olie basis. Dit zorgt voor de beste reiniging van de huid.

 

Gentle way to clean your skin
Diep reinigend, maar extreem zacht. Onze balsem smelt direct na contact met huid om zo al je make-up zonder problemen weg te smelten. Hierna emulseert de balsem na contact met water op de meeste subtiele manier, waardoor er alleen maar hydratatie wordt toegevoegd aan de huid, en niet wordt weggenomen.
 

Hyaluronzuur

Vol met heerlijke oliën voor hydratatie, en zelfs Hyaluronzuur en Collageen voor het aanpakken van fijne lijntjes en rimpels. Hierdoor wordt niet alleen de huid diep gereinigd, maar ook perfect verzorgd.

Geschikt voor gevoelige huid en gevoelige ogen. Ook niet comedogeen.