Skip naar hoofdinhoud

Jouw winkelmandje

translation missing: nl.cart.empty_html

Veel gestelde vragen

Wat is jullie levertijd?
Indien je op werkdagen voor 16:00 uur besteld word je pakket op dezelfde dag verzonden. Normaliter duurt het één werkdag binnen Nederland. Indien je vanuit andere Europese landen besteld, duurt het 2 á 3 dagen.
Het komt wel eens voor dat er een vertraging is vanuit PostNL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Meestal krijg je ze alsnog de volgende werkdag binnen. Heb je de wimpers echt op een specifieke dag nodig, bestel ze dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Zijn de Queen Tarzi lashes herbruikbaar?
Absoluut, daar zijn ze ook voor gemaakt. Door de speciaal ontwikkelde, stevige maar dunne band, kunnen de wimpers hergebruikt worden. Als je zorgvuldig met je wimpers omgaat en je  na gebruik de gedroogde lijm verwijderd van de wimperband, dan kun je de wimpers idealiter 20 keer gebruiken.

Wat is mink en wat betekend faux-mink?
Veel klanten hebben geen idee waar het woordje mink voor staat. Om te beginnen is mink het engelse woord voor ‘nerts. Nerts is een diersoort. Wij van Queen Tarzi zijn geen voorstander van dierenleed en verkopen dan ook geen echte mink wimpers. Leveranciers konden ons niet overtuigen dat er geen dierenleed aan te pas komt. Verhalen dat dieren geborsteld worden en op deze manier de haartjes verkregen worden, geloven wij niet in. Daarom zijn al onze wimpers gemaakt van synthetische zijde. Het woordje ‘faux’ verwijst hier ook naar. Het is een soort namaak bont. Kwaliteit is hetzelfde, uit ervaring weten wij dat echte mink haartjes wat dikker zijn en faux mink oftewel zijde wimpers iets dunnere haartjes hebben. Je kunt de haartjes vergelijken met je eigen wimpers. Het is net zo zacht van structuur.

Waar zijn jullie lashes van gemaakt?
Onze lashes zijn gemaakt van een zijdezachte polyvezel waardoor het dragen van de lashes comfortabel is.

Hoe breng ik de lashes aan?
Het plakken van de wimpers gaat zeer gemakkelijk door de soepele band. De lijm van Queen Tarzi die je er bij kan bestellen is ideaal en je hoeft niet lang te wachten alvorens je ze kan plakken. Het is beschikbaar in een witte- en zwarte variant, de witte variant droogt transparant op. Met de handige lash applicator heb je, je wimpers nog makkelijker geplakt. De band is zo gemaakt dat het makkelijk op je ooglid valt. Doe en druppeltje lijm op je hand en vanuit daar doe je met een achterkant van een pincet de lijm aanbrengen op de band. Nooit de lijm rechtstreeks vanuit de tube aanbrengen op de band, want dan ga je knoeien en maken de haartjes onnodig vies.

Is het nodig om de Luxury Lashes voor gebruik op maat knippen?
Geen enkel oog is hetzelfde dus raden we zeker aan dat je voor gebruik van de wimpers deze op maat knipt voor jouw oogvorm. Knippen moet je altijd vanuit de buitenzijde doen. Knippen in de lengte raden wij ABSOLUUT af. Elke wimper style heeft een bepaalde uitstraling door de haartjes korter te knippen gaat het model verloren, dit is natuurlijk erg zonde aangezien je de wimpers vaak kan hergebruiken.

Mag ik mascara gebruiken op de lashes?
Dat kan, maar het is geen must voor een goede hechting van onze lashes. De lashes hebben een krul en na elke keer reinigen zal de krul minder worden. Wil je toch graag mascara gebruiken voordat je de lashes gebruikt? Breng dan maximaal 1 laag aan en laat deze laag vervolgens eerst goed drogen voordat je onze wimpers aanbrengt.

Als de lashes toch vuil zijn geworden door oogschaduw of mascara restjes hoe maak ik dat dan schoon?
Was de lashes nooit onder de kraan of leg het niet in een bakje met water. Je lashes worden wel schoon maar je verkort op deze manier de levensduur. Bovendien gaat de mooie krul weg. Wij adviseren om een wattenstaafje te deppen in alcohol (verkrijgbaar bij de drogist) en daarmee de lashes voorzichtig schoon te maken. Leg ze vervolgens altijd weer terug in het doosje waar ze drogen, op deze manier behoud je krul en vorm.

Hoe verwijder ik de lijm?
De lijm is speciaal ontwikkeld voor de onze lashes. Het mooie van de lashes is dat je ze vaker kan gebruiken, daarom kan je de lijm heel makkelijk verwijderen. Je kan een wattenstaafje nat maken met alcohol en dan over de rand gaan voorzichtig, je weekt op deze manier los. Ook kan je, indien je dit voorzichtig doet de haartjes tussen wijs en duim vasthouden en dan de lijm met je andere hand voorzichtig los trekken. Omdat het op latex basis is, is het heel makkelijk te verwijderen.


Mag ik de Luxury Lashes ruilen?
Onze lashes zijn een hygiëne product en kunnen dan ook niet geruild worden.
Kunnen de Luxury Lashes mijn eigen wimpers beschadigen?
Nee als je de wimpers juist plakt, dus op de wimper rand zoals het hoort en door gebruik te maken van veilige lijm zoals die van Queen Tarzi zullen je eigen wimpers niet beschadigen.